אביב הגיע גולדשטיין בא – הסלט שלכם לחג

פסח מגיע ואיתו גם סדרת המתכונים המיוחדת של השף גולדשטיין לחג.
אונו NEWS בשיתוף אונו ניוז. לקריאת הכתבה המלאה מאתר אונו ניוז >>

המתכון השבוע של גולדשטיין – והפעם, סלט גזר, תפוח וסלק חי שיהפוך את ארוחת החג שלכם לעשירה יותר.

סלט גזר תפוח וסלק חי

2 סלקים בינוניים
2 גזרים
2 תפוח גרנד סמיט
לרוטב
7 כפות חומץ יין אדום
3 כפות שמן תירס
3 כפות שמן זית
1 כף שמן סומסום
1 שן שום קצוצה
3 כפות סוכר דמררה או רגיל
קורט פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

אופן הכנה:

לקלף את הסלק הזר והתפוח ולחתוך לשערות דקיקות בעזרת מנדולינה ,חשוב מאוד להקפיד על מראה חיתוך הירקות זה חלק מאוד חשוב במראה הסלט ואיך שהוא נטעם בפה. לערבב בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ולמזוג את הרוטב בהדרגה על הסלט לערבב לבדוק טעם ובמידה וצריך להוסיף עוד רוטב, מוכן.

טיפים:

ניתן לקנות ירקות תערובת שערות ירקות בסופר.
ניתן להוסיף לפני הגשה פיצוחים קלויים, סומסום קלויי, חמוציות, פקאן סיני.