
אז מה צריך כדי להכין את מאפה ספגטי של השף גולדשטיין, מסבתר שלא הרבה, אבל התוצאות בהחלט גורמות לילדים ללקק את הצלחות.
מרכיבים:
250 גרם רוטב עגבניות לפסטה (מתכון בהמשך)
2 כפות שמן תירס
2 ביצים טרופות
100 גרם גבינת כנען
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
250 גרם פטה 5% מפוררת
100 גרם פסטה מסוג ספגטי
אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן
מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפסטה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב לפסטה ומחליקים ל-2 תבניות רגילות של אינגליש קייק
מכניסים לתנור שחומם רבע שעה מראש ב-180 מעלות ל-35 דקות.
רוטב עגבניות לפסטה:
מרכיבים:
2 כפות שמן זית
3 שינים שום פרוסות
8 עגבניות אדומות, גדולות, בשלות וקלופות חתוכות לקוביות
ענף של בזיליקום עם העלים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן ונותנים לרוטב לרתוח.
בודקים את הרוטב ומוסיפים מלח לפי טעם.
מרגע הרתיחה מנמיכים לאש קטנה ונותנים לזה להתבשל כ-30 דקות עד שעה מקפידים מידי פעם לערבב קלות את הרוטב.
*ניתן להשתמש גם בעגבניות קלופות משימורים
כתבות אחרות שאולי יעניינו אותך
טלפון: 03-5330304
פקס: 03-5330405
כתובת: מרכז מסחרי, צומת סביון
שעות פעילות המסעדה:
ראשון עד חמישי 12:00-16:00
שעות פעילות המעדנייה:
א'-ה' 9:00-20:00 | שישי וערבי חג 7:30-14:30
אוכל מוכן ניתן במשלוחים/ איסוף עצמי
איזור חלוקה לכל גוש דן, נתניה-רחובות בתוספת תשלום.
הזמנות: א'-ה' 9:00-11:30 ו שישי 07:00-11:00
איסוף עצמי:
א'-ה' 10:00-20:00 | שישי 08:00-14:00
קבלת משלוח:
א'-ה' בשעות 11:00-16:00
בימי שישי: 11:00-15:00