
מצרכים
10 יח' (כ-1ק"ג) כנפיים בשרניות נקיות מנוצות
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 צרור כוסברה קצוצה
3 שיני שום קצוצות
מיץ מלימון גדול שלם
3 כפות שמן תירס
מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם אישי
אופן הכנה:
רוחצים את כנפי העופות ומתבלים עם מרכיבי המתכון נותנים לכנפיים מנוחה של שעה וצולים על המנגל. כדאי לשמור מן המטבל של הלימון והעשבים ולהגיש על הכנפיים לאחר הצלייה ואפילו כדאי לאוהבי הג'אנר החריף טיפטופים של טבסקו ירוק בנדיבות.
תיבול לסטייק
כמה דברים חשובים בבחירה של סטייק: סטייק איכותי עם רמת שומן נמוכה אך משויש בבשר עצמו צבע ורדרד עם ריח אופיני לבשר טרי.
לפני שצולים את הסטייק חשוב לתת לו לנוח כ-30-40 דקות בטמפ' חדר ולאחר מכן לצלות אותו 2-3 דקות מכול צד ויוצרים אטימה של הבשר ובכך אנו מונעים יציאה של נוזלים ושומרים על עסיסיות הבשר.
תערובת תבלינים לסטייק (מתאים ל- 4 סטייקים של 300-250 גרם יח')
2 כף גרגירי פלפל שחור גרוס
1 כף גרגירי כוסברה גרוסים
2 כף שום קתוש
1 כפית פפריקה מעושנת
עלי רומרין מארבעה ענפים קצוצים
אופן הכנה:
לערבב את כול מרכיבי התיבול ולפזר על נתח הבשר לקראת סיום הצלייה, ולצלות עוד 2-3 בשביל לפתוח את טעמי מרכיבי תערובת התבלינים.
כתבות אחרות שאולי יעניינו אותך
טלפון: 03-5330304
פקס: 03-5330405
כתובת: מרכז מסחרי, צומת סביון
שעות פעילות המסעדה:
ראשון עד חמישי 12:00-16:00
שעות פעילות המעדנייה:
א'-ה' 9:00-20:00 | שישי וערבי חג 7:30-14:30
אוכל מוכן ניתן במשלוחים/ איסוף עצמי
איזור חלוקה לכל גוש דן, נתניה-רחובות בתוספת תשלום.
הזמנות: א'-ה' 9:00-11:30 ו שישי 07:00-11:00
איסוף עצמי:
א'-ה' 10:00-20:00 | שישי 08:00-14:00
קבלת משלוח:
א'-ה' בשעות 11:00-16:00
בימי שישי: 11:00-15:00