מעדניית גולדשטיין: מתכון לחביתת יוגורט בריאות בטאבון

במעדניה של גולדשטיין דואגים להכין אוכל טעים, אבל גם שומרים על בריאות הלקוחות. במיוחד לקראת הקיץ מצאנו לכם מתכון מקסים של חביתת יוגורט בריאה וטעימה!
אונו NEWS בשיתוף אונו ניוז. לקריאת הכתבה המלאה מאתר אונו ניוז >>

לתערובת המסה

3 ביצים
1/2 גביע של יוגורט (100גרם)
1 כף קמח טופח או רגיל אם אין
1/4 בצל קצוץ ומטוגן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל שחור גרוס
מחבת עם ידית חסינת חום לכניסה לתנות

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות על אופציה של גריל או חום עליון,
מערבבים היטב את כול המרכיבים
מחממים מחבת לחום בינוני, מוסיפים 3-4 כפות שמן זית, מוזגים את המסה של החביתה
ומטגנים כ-דקה וחצי על חום בינוני ומעבירים לתנור לסיום אפייה וקבלת גוון זהוב בחלקה העליון של החביתה.

הגשה:

אופים את החביתה יוגורט בטאבון או בתנור ומגישים יחד עם המחבת הלוהטת על גבי מגש עץ,
מניחים מעל החביתה כף לבנה פסטו ועלה פטרוזיליה לקישוט.

תוספות מנצחות למנה:

1.פיטריות ובצל מוקפצים וקוביות פטה או גבינת צאן.(תוספת זו מאדים ומוסיפים למסה)
2.ירקות קלויים – בצלים, פלפלים אדומים, קישוא, חציל.(קולים את הירקות ומוסיפים למסה לפני הכניסה לתנור)

כתבות נוספות:

"תחשבו קבב" – פותחים את עונת החגים עם המתכון של גולדשטיין

אם תעצרו רגע ותחשבו טוב טוב ואפילו תתעלמו ממה שאספר לכם על קבב תבינו שזו המנה הבאה שתרוצו להכין במטבח לא רק בגלל אופן ההכנה הפשוט והלא מסובך אלה בעיקר בגלל המחשבה העסיסית וטעמי בשר טרי ומשובח שנאספו יחד לקציצת הבשר האולטימטיבית.
להמשך קריאה

ארוחת חג עושים במעדניית גולדשטיין

לחג החירות, המצות או האביב שמתקרב אלינו, אפשר לקרוא בהרבה שמות, אבל כולנו יודעים שמדובר בעיקר ב''חג האוכל''. השף גולדשטיין מציע פתרון חדשני לכל ההכנות והבישולים באמצעות ארוחה משפחתית מוכנה שיגרמו לכם להרגיש במסעדת יוקרה בחג הכי טעים בשנה.
להמשך קריאה