
לתערובת המסה
3 ביצים
1/2 גביע של יוגורט (100גרם)
1 כף קמח טופח או רגיל אם אין
1/4 בצל קצוץ ומטוגן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל שחור גרוס
מחבת עם ידית חסינת חום לכניסה לתנות
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות על אופציה של גריל או חום עליון,
מערבבים היטב את כול המרכיבים
מחממים מחבת לחום בינוני, מוסיפים 3-4 כפות שמן זית, מוזגים את המסה של החביתה
ומטגנים כ-דקה וחצי על חום בינוני ומעבירים לתנור לסיום אפייה וקבלת גוון זהוב בחלקה העליון של החביתה.
אופים את החביתה יוגורט בטאבון או בתנור ומגישים יחד עם המחבת הלוהטת על גבי מגש עץ,
מניחים מעל החביתה כף לבנה פסטו ועלה פטרוזיליה לקישוט.
תוספות מנצחות למנה:
1.פיטריות ובצל מוקפצים וקוביות פטה או גבינת צאן.(תוספת זו מאדים ומוסיפים למסה)
2.ירקות קלויים – בצלים, פלפלים אדומים, קישוא, חציל.(קולים את הירקות ומוסיפים למסה לפני הכניסה לתנור)
כתבות אחרות שאולי יעניינו אותך
טלפון: 03-5330304
פקס: 03-5330405
כתובת: מרכז מסחרי, צומת סביון
שעות פעילות המסעדה:
ראשון עד חמישי 12:00-16:00
שעות פעילות המעדנייה:
א'-ה' 9:00-20:00 | שישי וערבי חג 7:30-14:30
אוכל מוכן ניתן במשלוחים/ איסוף עצמי
איזור חלוקה לכל גוש דן, נתניה-רחובות בתוספת תשלום.
הזמנות: א'-ה' 9:00-11:30 ו שישי 07:00-11:00
איסוף עצמי:
א'-ה' 10:00-20:00 | שישי 08:00-14:00
קבלת משלוח:
א'-ה' בשעות 11:00-16:00
בימי שישי: 11:00-15:00