
כדי לחגוג את השנה החדשה אנחנו לא צריכים להזמין מקום במסעדה יקרה, לדאוג לסידור לילדים או לצאת בקור העז.
השף גולדשטיין מציע אחרת – מתכון חגיגי לנתח רוסטביף, צלוי בחרדל ודבש שיגרום לכם להרגיש כאילו הבאתם שף פרטי עד הבית.
נתח רוסטביף חגיגי, צלוי בחדל ודבש
המתכון:
נתח סינטה מיושנת מבשר טרי מיושנת לפחות 3 שבועות .כ- 4-6 ק"ג.
4-5 כפות דבש
5 כפות סויה
3 כפות חרדל דיג'ון גרגירים
6 כפות שמן תירס
אופן הכנה:
סינטה נקייה משומן והגיד העליון כול שאר השומן נמס וחיוני לטעם
מורחים עם מרינדה משני צדדיו של נתח הבשר ומעבירים למגש צליה עם נייר פרגמנט, וצולים בתנור שחומם ל-220 למשך 12 דקות מנמיכים לחום של 170 מעלות למשך עוד -22-18 דקות , מוצאים מהתנור ומתחילים לפרוס כעבור 15 דקות לא לפני, כלומר פורסים רק כאשר נח ומיציו נרגעו מהחום הגבוע של התנור ובכך נבטיח עסיסיות ועונג רב.
טיפ:
אפשר להכין את מתכון המרינדה פי 3 ולהכינו בבלנד כאשר החרדל הדבש והסויה בבלנדר ואת השמן מזלפים בהדרגה התוצאה נוצרת הימולסיה מדהימה והמרינדה יכולה להישמר במקרר חודשיים לפחות.
כתבות אחרות שאולי יעניינו אותך
טלפון: 03-5330304
פקס: 03-5330405
כתובת: מרכז מסחרי, צומת סביון
שעות פעילות המסעדה:
ראשון עד חמישי 12:00-16:00
שעות פעילות המעדנייה:
א'-ה' 9:00-20:00 | שישי וערבי חג 7:30-14:30
אוכל מוכן ניתן במשלוחים/ איסוף עצמי
איזור חלוקה לכל גוש דן, נתניה-רחובות בתוספת תשלום.
הזמנות: א'-ה' 9:00-11:30 ו שישי 07:00-11:00
איסוף עצמי:
א'-ה' 10:00-20:00 | שישי 08:00-14:00
קבלת משלוח:
א'-ה' בשעות 11:00-16:00
בימי שישי: 11:00-15:00